неділя, 31 березня 2013 17:17

Активісти хочуть лінчувати "Гарного госпідара" під Верховною Радою

Активісти хочуть лінчувати "Гарного госпідара" під Верховною Радою
У вівторок Попова намагатимуться лінчувати. Фото: vipadvert.net

Голову Київської міської держадміністрації Олександра Попова викликають на громадський самосуд, який відбудеться 2-го квітня о 10-00 під Верховною Радою України.

Відповідну повістку буде офіційно передано до КМДА о 12.00 у понеділок представниками громадянського руху "Спільна Справа".

У повістці Попова інформують про те, що він звинувачується у скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст. 367 Кримінального кодексу України "Службова недбалість", а саме - неналежне виконання своїх обов'язків, яке призвело до особливо тяжких наслідків - збитків для киян та навіть людських жертв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попов: "У відставку? Цього не буде"

Активісти зазначають, що не забезпечивши належну ліквідацію наслідків негоди, яка спіткала Київ минулого тижня, Попов є винним у ненаданні своєчасної медичної допомоги десяткам людей, які її потребували і які померли, оскільки автомобілі "швидкої" не могли вчасно прибути на виклики.

"Ми зараз з'ясовуємо скільки реально людей загинуло через злочинну недбалість Попова. Також буде встановлено скільки людей позбавились життя минулого року через падіння бурульок та інші наслідки профнепридатності цього ерзац-голови КМДА", - зазначив координатор ГР "Спільна Справа" Олександр Данилюк, коментуючи ситуацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У разі паводку Київ рятуватиме техніка з 7 областей

За його словами, "після такого чесні офіцери стріляються".

"Але у колишнього співробітника КГБ Попова немає найменьшого уявлення, що таке офіцерська честь. Тому його буде судити громада, як єдиний легітимний на сьогодні в Україні суд", - підкреслив Данилюк.

Нагадаємо, раніше активісти принесли під КМДА гумовий човен, натякаючи Попову, що скоро Київ попливе.

Зараз ви читаєте новину «Активісти хочуть лінчувати "Гарного госпідара" під Верховною Радою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

79

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути