середа, 26 серпня 2015 12:12

Адвокати Кернеса скаржаться на активістів на вулиці і знову просять перенести суд

Адвокати Кернеса скаржаться на активістів на вулиці і знову просять перенести суд
УНІАН

Адвокати Геннадія Кернеса просять суддю Андрія Антонова знову перенести судове засідання.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Захисники надали близько 10 клопотань. Основна претензія - прокурори, які представляють обвинувачення, не надали потрібних документів, які підтверджують їх право знаходитися у залі суду. Однак секретар суду підтвердив, що всі необхідні документи представники обвинувачення надали. Після цього адвокати мера Харкова заявили - засідання потрібно перенести через агресивність активістів на вулиці.

"Публіка під вікнами веде себе нахабно. Постійно на свою адресу чуємо образи. Аби уникнути неприємностей постійно заходимо до зали лише через чорний вхід. Хіба це цирковий майданчик, чи відьомський шабаш? Адвокати та підзахисний вже втомилися від цього", - йдеться у зверненні адвокатів.

Також, захисники Кернеса жаліються на нардепа від "Радикальної партії" Ігоря Мосійчука, який присутні у залі засідань. Мовляв, таким чином тисне на суд.

Нагадаємо, сьогодні у Полтаві проходить шосте судове засідання по справі Геннадія Кернеса та двох його охоронців. Усіх звинувачують у побитті торік харківських майданівців.

 

Зараз ви читаєте новину «Адвокати Кернеса скаржаться на активістів на вулиці і знову просять перенести суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути