четвер, 28 липня 2011 22:28

Адвокат Волги у розпачі: без його присутності допитували підзахисного

Адвокат Волги у розпачі: без його присутності допитували підзахисного

Адвоката екс-голови Держфінпослуг Василя Волги не пускають до підзахисного. Останній раз захисник Олег Король бачив його 25 липня. Про це він розповів Gazeta.ua.

"Сьогодні о 17:00 я дізнався від своїх джерел, що з 11-ої ранку мій підзахисний знаходиться у кабінеті слідчого, і щодо нього ведуться якісь слідчі дії, допити тощо. Слідчі дії щодо мого підзахисного велися без присутності адвоката. Мені про це не повідомили! Коли я поїхав до слідчого відділу Генпрокуратури, мене не пустили чергові. Слідчий не відповів навіть на дзвінок чергового поста. О 17.40 я подав скаргу до Генпрокуратури. О 18.10 заступник начальника слідчого відділу Гепрокуратури повідомив мені, що мого підзахисного немає у будівлі. Тобто він підтвердив, що Волга там був.

Я сподіваюся побачити його живого і здорового завтра на суді. Однак з такою ситуацією, я вже хвилююся за стан його здоров'я. Третій день я намагаюся зв'язатися зі слідчим Віталієм Свірєповим. Я телефоную з різних стаціонарних і стільникових телефонів, однак він не відповідає. З таким я ще не стикався, щоб слідчий Генпрокуратури переховувався від захисника. Я вже не знаю, чи привезуть мого підзахисного завтра на суд. Щодо того, щоб його привезли, є його і моє клопотання. Однак мені нічого не говорять. Я знаю, що не було заявки на конвой для доставки до суду мого підзахисного, якого утримують зараз у СІЗО СБУ", - сказав Король.

"Я у розпачі. І в обуренні", - додав Король.

За його словами, дружину Волги до чоловіка також не пускають.

Нагадаємо, завтра о 14:30 в Апеляційному суді м.Києва відбудеться розгляд апеляції адвоката Олега Короля про зміну запобіжного заходу щодо Волги.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Волги у розпачі: без його присутності допитували підзахисного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути