четвер, 02 квітня 2015 11:58

Яценюка та Гонтареву треба взяти під варту - політик

Яценюка та Гонтареву треба взяти під варту - політик
Фото: 24tv.ua

Сьогодні потрібно відновлювати довіру суспільства до влади. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав колишній народний депутат Юрій Кармазін.

"Все повинно проходити прозоро - через пресу. Зараз люди, наприклад, дізналися, що нещодавно 282 судді по-тихому прийняли присягу. Вони чекали півтора роки ще з часів Януковича. А у нинішнього президента теж до цього не доходили руки. Це державі коштувало понад 100 мільйонів гривень, які пішли на їхнє утримання. Ніхто навіть про це не задумався та не поніс відповідальності. Бо у президента просто не було на це часу. Він зайнятий іноземними зустрічами та поїздками. А розплутати клубок в судах ніколи. То якою може бути довіра суспільства?! Її немає", - зазначив він.

За словами екс-депутата, сьогодні народу показують затримання чиновників для показухи, як то було з колишнім керівником Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергієм Бочковським та його заступником. "Якщо говорити про боротьбу з корупцією та довіру, то на засіданні парламенту під варту мають бути взяті Валерія Гонтарева та Арсеній Яценюк. Тоді люди повірять в те, що в країні справді почалася боротьба з корупцією. Бо голова Нацбанку та прем'єр займаються вбивством економіки. Гривню штучно та свідомо опустили, непрозорими шляхами вивели гроші на рефінансування банків. Не пояснювали, скільки й куди направляють. Поки суспільство "проковтує" одну за одною заяви цієї пані. Вона каже, що до кінця року на 30 відсотків збільшиться кількість коштів в обігу. Це сигнал населенню, що буде ще гірше. А українці вже й так не знають, як вижити в нинішніх умовах", - наголосив Кармазін.

"Замість того, щоб міністр фінансів Яресько їздила та випрошувала кредити у міжнародних організацій, треба призначити порядних та чесних прем'єра і голову Нацбанку. Потім поміняти керівників СБУ, МВС та Генпрокуратури. Прибрати кумівство та сватівство з Адміністрації президента, місцевих органів влади. При бажанні це можна зробити за один тиждень. Саме стільки часу достатньо для наведення ладу в країні та відновлення довіри. Але цим ніхто у владі не збирається займатися", - додав політик.

 

Зараз ви читаєте новину «Яценюка та Гонтареву треба взяти під варту - політик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути