середа, 01 квітня 2015 18:51

Яценюк визнав, що на реформи в України мало часу

Яценюк визнав, що на реформи в України мало часу
Фото:yatsenyuk.org.ua

Розроблений урядом план реформ повинен бути реалізований якнайшвидше, оскільки Україна обмежена в часі, заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, виступаючи в політологічному фонді Конрада Аденауера в рамках робочого візиту до Берліна у середу, 1 квітня. Повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Уряд розробив всеохоплюючий план реформ. Але у нас немає часу. Це наш обов'язок, і відповідальність всієї так званої української політичної еліти - прискорити процес і зробити ці болючі і жорсткі реформи, щоб прокласти шлях до майбутнього України, яку я бачу успішною, сильною європейською державою ", - зазначив Яценюк.

У ході виступ Арсеній Яценюк зазначив, що дії РФ щодо України були свідомими і спрямованими на недопущення реалізації Україною її європейського вибору. Після цього, за словами прем'єра, Україна зіткнулася з безпековими, економічними, соціальними і фінансовими проблемами, але змогла їх подолати завдяки "міцній єдності та рішучості українського народу".

"До Революції в нас була територія – після Революції в нас є країна. До Революції в нас було населення – після Революції в нас сильна українська нація. Нація, яка бореться з очолюваною Росією агресією, яка бореться за європейські цінності, за нашу територіальну цілісність та незалежність, яка бореться за безпеку та стабільність в ЄС", - резюмував прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк визнав, що на реформи в України мало часу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути