Ексклюзиви
пʼятниця, 04 травня 2012 15:52

"15-й день голодування – це дуже важко, це небезпечно для життя" - Турчинов

"15-й день голодування – це дуже важко, це небезпечно для життя" - Турчинов
Фото: interfax.com.ua

Сьогодні 15 день, як Юлія Тимошенко не приймає їжу.

Про це на прес-конференції заявив заступник голови ВО "Батьківщина" Олександр  Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще один президент проігнорує Януковича та Ялту

"Життю Тимошенко загрожує реальна небезпека.  П'ятнадцятий день голодування – це дуже важко, це небезпечно для життя. Юлія Володиміровна хоче привернути увагу до тих подій, що відбуваються  в Україні", - сказав політик.

Він вважає,  за останні два тижні влада не мала сміливості визнати правду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добрий тюремник носив змучену Тимошенко на руках

"Вони фальшують розслідування Генпрокуратури, відмовляються і далі виконувати рішення Європейського Союзу і надати Юлії Володимирівні лікування за протоколом  європейських лікарів, зокрема, лікарів з Німеччини. Влада, замість того, щоб реагувати на вимоги провідних країн, провідних політиків світу, відповіла продовженням своєї агресії, продовженням політичних репресій і суцільною системною брехнею. Причому вони так багато брехали, що самі у своїй брехні заплутались", - зауважив Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Тимошенко не пустили навіть захисників

За його словами, спочатку влада розповідала, що Тимошенко самостійно попросила  відвезти її каретою швидкої допомоги біля десятої години вечора до лікарні.

"Потім щось змінилось. Ви пам'ятаєте заяви прокурора Харьківської області про те, що працівники пенітанціарної системи застосували до Тимошенко силу. Як прокуратура, так і, до речі, керівник фракції Партії регіонів у парламенті пояснювали, що вони мають право застосовувати до в'язнів силу. Тиждень розповідали про це. Після цього концепція їхня змінилась і вони дійшли до геніальності та цинізму. Сказали, що Юлія Володиміровна сама себе побила, що до неї силу ніхто не застосовував. Протягом двох тижнів змінювались їхні концепції та брехня, яку вони видавали на загал. Вони нічого не змогли пред'явити крім фальшивок, фальшивих зйомок, фальшивих фільмів", - наголосив Турчинов.

Зараз ви читаєте новину «"15-й день голодування – це дуже важко, це небезпечно для життя" - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути