середа, 19 червня 2013 23:50

"Я проти таких демаршів. Це їм мінус" - "регіонал" про відсутність Кличка та Тягнибока на зустрічі із президентом

"Я проти таких демаршів. Це їм мінус" - "регіонал" про відсутність Кличка та Тягнибока на зустрічі із президентом
Володимир Зубанов. Фото: radiosvoboda.org

Відсутність лідерів фракції "Свобода" Олега Тягнибока та фракції УДАР Віталія Кличка на зустрічі президента із лідерами парламентських фракцій свідчить про небажання досягти діалогу із владою, що може негативно вплинути на ситуацію в країні.

Таку думку висловив в коментарі Gazeta.ua колишній народний депутат від Партії регіонів, позаштатний радник президента України Володимир Зубанов.

Говорячи про відсутність лідерів фракції "Свобода" Олега Тягнибока та фракції УДАР Віталія Кличка на зустрічі президента із лідерами парламентських фракцій, він наголосив: "Тягнибок завжди радикальну позицію займав, а Кличко не хоче, щоб його звинувачували, що він такий м'який".
"Є президент, обраний народом, є влада, яку він представляє. Невже опозицію не цікавлять процеси, які відбуваються в державі? Тобто не зрозуміла їхня позиція", - підкреслив Зубанов.
"Я проти таких демаршів, не вітаю такі дії. Я за діалог. Це їм мінус", - наголосив він. "Треба бути більш толерантними, якщо ми хочемо здобувати спільні результати", - висловив думку колишній народний депутат.
"Але треба ходити до президента, ставити питання, отримувати відповіді. Ми ж всі хочемо, щоби країна розвивалася, і опозиція, і влада", - резюмував він.

Яценюк з представниками політсили прийшов на Банкову на зустріч з президентом з вимогами, підписаними трьома лідерами опозиції.

Нагадаємо, 18 червня глава держави Віктор Янукович запросив на зустріч до Адміністрації президента керівників парламентських фракцій і голову Верховної Ради на середу, 19 червня. "Батьківщина" вже передала президентові шість питань для обговорення під час зустрічі.

Лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок не пішов до Адміністрації президента на зустріч із главою держави. Водночас, лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко заявив, що не бачить сенсу у зустрічі президента з керівниками фракцій та головою парламенту, оскільки вона має відбутися в стінах парламенту.

Зараз ви читаєте новину «"Я проти таких демаршів. Це їм мінус" - "регіонал" про відсутність Кличка та Тягнибока на зустрічі із президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути