пʼятниця, 03 квітня 2015 09:52

"Я пойду по-любому" - Кернес збирається йти на вибори

"Я пойду по-любому" - Кернес збирається йти на вибори

Мер Харкова Геннадій Кернес збирається йти на вибори.

Про це він повідомив на зустрічі з ветеранами в Адміністрації Київського району.

Геннадій Кернес зазначив, що він в будь-якому випадку піде на місцеві вибори. Він також додав, що кримінальну справу відносно нього завели для того, щоб перешкодити йому піти на вибори. А також у черговий раз заявив, що повністю заперечує звинувачення на свою адресу.

Нагадаємо, що за повідомленням нардепа Антона Геращенко, призначено підготовче засідання суду з розгляду по суті справи за підозрою Кернеса у викраденні, погрозі вбивства, тортурах учасників Харківського Євромайдан.

4 березня в Генпрокуратурі повідомили про намір направити кримінальне провадження з обвинувальним актом до Вищого спеціалізованого суду України для визначення підсудності по справі.

26 березня Генеральна прокуратура України передала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо Кернеса і двох його охоронців.

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ переніс розгляд справи Кернеса з Дзержинського райсуду Харкова до Київського райсуду Полтави.

Зараз ви читаєте новину «"Я пойду по-любому" - Кернес збирається йти на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути