пʼятниця, 15 лютого 2013 12:09

66-річний Рибак хоче перерахувати свою зарплату на будинок престарілих

66-річний Рибак хоче перерахувати свою зарплату на будинок престарілих
Спікер планує виділити свої гроші на утримання будинку на 24 місця для престарілих одиноких людей. Фото: day.kiev.ua

Голова Верховної Ради Володимир Рибак має намір перерахувати свою заробітну плату за період вимушеної бездіяльності парламенту на будівництво притулку для престарілих людей, якими опікується Православне сестринство святої Юліанії Ольшанської, повідомляє прес-служба Верховної Ради.

Православне сестринство з 1997 року реалізовує проекти соціальної допомоги інвалідам, дітям, людям похилого віку. З 2001 року по теперішній час основним проектом сестринства є утримання будинку на 24 місця для престарілих одиноких людей.

Враховуючи необхідність у розширенні місць для престарілих було прийнято рішення про будівництво притулку на 35 ліжко-місць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спікер пропонує опозиції закритися на добу в його кабінеті, доки не домовляться

Нагадаємо, друга сесія Верховної Ради України 7-го скликання не відкрилася 5 лютого через того, що опозиція заблокувала трибуну і президію з вимогою ввести персональне голосування. Опозиційні фракції "Батьківщина", УДАР та "Свобода" блокували президію і трибуну в залі засідань Верховної Ради.

6 лютого голова Верховної Ради Рибак заявив, що парламент розпочне роботу 19 лютого. 5 лютого почався відлік 30-денного терміну бездіяльності Верховної Ради, після закінчення якого президент може прийняти рішення аж до розпуску нинішнього складу парламенту.

Зараз ви читаєте новину «66-річний Рибак хоче перерахувати свою зарплату на будинок престарілих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути