неділя, 07 жовтня 2012 16:48

22 кандидата на вихід: із виборів потрохи знімаються "технарі" "регіоналів"

22 кандидата на вихід: із виборів потрохи знімаються "технарі" "регіоналів"
Загалом в Україні відмовились від своїх претензій на депутатство близько 150 кандидатів. Більше всього - на Дніпропетровщині

5 та 6 жовтня відбулися чергові засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Володимир Шаповал.

Комісія скасувала реєстрацію 10 кандидатів у народні депутати України, а саме: Р.М. Атаманського, Ю.В. Шаравари, І.В. Болтасової, які балотуються в одномандатному виборчому окрузі № 90 (округ бютівця Чудновського), В.О. Бойка, який балотується в одномандатному виборчому окрузі № 91, К.М. Маліченко та О.Ю. Махортова, які балотуються в одномандатному виборчому окрузі № 200 (округ "регіонала" Яценка).

З цієї ж підстави скасовано реєстрацію кандидатів у народні депутати України Д.О. Забарного, висунутого Партією "Соціалістична Україна", А.С. Околота, висунутого Партією Пенсіонерів України, С.С. Хом'якова, висунутого Політичною партією "Держава", в одномандатному виборчому окрузі № 95 (округ "регіонала" Мельника, в якому саме ці кандидати засвітились у скандальному фомуванні ДВК), та О.І. Головка,заступника голови Черкаської ОДА, висунутого Партією регіонів, в одномандатному виборчому окрузі № 195 (округ "регіонала" Зубика, який, за відомостями ЗМІ, був ідеологом славнозвісної компанії "Лівела").

6 жовтня комісія скасувала реєстрацію 12 кандидатів у народні депутати України, а саме: Ю.Є. Вакуленка, М.М. Пересунька (обидва - директори музеїв в Києві), М.Т. Якимчук,  які балотуються в одномандатному виборчому окрузі № 66 (округ "наклепника" Журавського, який курував культуру будучи заммера Києва), Л.О. Піскарьової та В.Ф. Самчука, які балотуються в одномандатному виборчому окрузі № 90, С.В. Дудки,  який балотується в одномандатному виборчому окрузі № 92 (округ Михайла Поплавського),  В.М. Ходаковського, який балотується в одномандатному виборчому окрузі № 213, В.М. Селіванова, який балотується в одномандатному виборчому окрузі № 216.

З цієї ж підстави скасовано реєстрацію кандидатів у народні депутати України В.Я. Зубарєва, висунутого Соціально-екологічною партією "Союз. Чорнобиль. Україна.", в одномандатному виборчому окрузі № 90, С.І. Палатного, висунутого Слов'янською партією в  одномандатному виборчому окрузі № 96 (округ регіонала Ярослава Москаленка), Г.Л. Дармостука, висунутого Партією "Віче" та О.В. Бобкова,висунутого Аграрною партією України, в одномандатному виборчому окрузі № 94 (округ "регіоналки" Засухи).

Зараз ви читаєте новину «22 кандидата на вихід: із виборів потрохи знімаються "технарі" "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути