четвер, 19 березня 2015 12:03

200 гектарів землі Царьова поділять між бійцями АТО

200 гектарів землі Царьова поділять між бійцями АТО
glavcom.ua

Суд повернув у державну власність 200 га орної землі під Дніпропетровськом, приватизованої раніше екс-нардепом Олегом Царьовим.

Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської облдержадміністрації.

За повідомленням, 200 га орної землі були незаконно приватизовані Царьовим і повернуті через суд у державну власність за сприяння Дніпропетровської ОДА та головного управління Держземагентства у Дніпропетровській області.

Повідомляється також, що 100 бійців 20-го окремого мотопіхотного батальйону 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ найближчим часом отримають з цієї землі по 2 га кожна. Потім нові власники землі планують об'єднати свої паї в колективне господарство по вирощуванню екологічно чистої сільгосппродукції: овочів, фруктів, приправ.

Розташований ділянка поруч з селом Степове Дніпропетровського району, неподалік від траси Дніпродзержинськ - Вільногірськ. "Гарне транспортне сполучення з Дніпропетровськом та іншими промисловими містами області забезпечує широкий ринок збуту і дає надію на життєздатність безпрецедентного проекту", - повідомляють в Дніпропетровській ОДА.

Зараз ви читаєте новину «200 гектарів землі Царьова поділять між бійцями АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути