четвер, 17 жовтня 2013 20:15

Кличко не хоче зробити олігархів своїми ворогами - політолог

Кличко не хоче зробити олігархів своїми ворогами - політолог
фото: www.boxnews.com.ua

Для перемоги на президентських виборах 2015 року лідерові УДАРу Віталієві Кличку треба навчитися говорити із суспільством, мобілізовувати його. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав політолог Олександр Палій.

"П'ять тисяч "махновців" могли громити 50 тисяч червоноармійців. А чому? Бо Махно міг отримати особисту відданість. Приходив і кожному дивився в очі. Вони розуміли, що ця людина — незвичайна, за ним успіх, а його слово багато значить. Особиста харизма — це те, чого бракує більшості українських політиків", - зауважив він.

За його словами, Кличко перебуває у складній і перспективній ситуації.

"Він — в опозиційній ніші й водночас не хоче зробити олігархів своїми ворогами. Йому треба всидіти на двох стільцях і підгребти під себе максимум виборців. Намагатиметься об'єднати всіх, хто проти. Поки що Кличкові це вдається", - зазначив політолог.

Опозиції варто бути винахідливішою і менш заточеною на гроші, вважає Палій.

"Коли опозиція кричить про брак фінансів і має маєтки по кілька мільйонів доларів, то виникає запитання: про що ви розповідаєте? Згадаймо, як опозиція боролася за українську мову. Повністю провалили це питання в парламенті, а потім вийшли до народу і сказали: "Боріться! Усі на Майдан!". Хочете, щоб люди за вас роботу робили?", - наголосив політолог.

Зараз ви читаєте новину «Кличко не хоче зробити олігархів своїми ворогами - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути