середа, 06 листопада 2013 07:02

Асоціацію з Україною підпишуть через бажання Америки та Європи перемогти Путіна - експерт

Асоціацію з Україною підпишуть через бажання Америки та Європи перемогти Путіна - експерт
Фото: euukrainecoop.net

Політолог Михайло Погребинський переконаний, що в підписанні Угоди про асоціацію України з ЄС зацікавлені насамперед європейці та американці.

Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Позиція Європи не зміниться по відношенню до України. Незалежно від долі Тимошенко європейці підпишуть Угоду про асоціацію із Україною. Єдине, що там будуть – проблеми ратифікації", - наголосив він.

Окрім того, експерт додав: "В підписанні Угоди є колосальна зацікавленість Європи, навіть Америки. Бо це буде довгоочікувана перемога на фоні численних поразок останнього часу Америки. Тому, і хочуть нарешті отримати таку перемогу над Путіним та Росією".

"Європа може до останнього казати, що вона ще думає та вагається, що підпише його, але зробить це в останній момент", - резюмував він.

Міністерство доходів і зборів розпочало судовий процес у США та Швейцарії у справі про розкрадання $200 мільйонів, серед фігурантів якої є екс-прем'єри Юлія Тимошенко та Павло Лазаренко.

Як відомо, раніше ЗМІ повідомляли, що Кабмін хоче "повернути в Україну понад 4 мільярди гривень Павла Лазаренка, а екс-прем'єра Юлію Тимошенко зробити головним фігурантом тієї справи.

Зараз ви читаєте новину «Асоціацію з Україною підпишуть через бажання Америки та Європи перемогти Путіна - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

284

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути