субота, 11 січня 2014 14:33

Кілька активістів з охорони Майдану напали на водія біля ЦУМу - ЗМІ

Кілька активістів з охорони Євромайдану напали водія на Майдані Незалежності.

Про це у Facebook написала його близька знайома Sevgil Musaieva, зазначивши, що чоловіка звати Денис, і він є прихильником євроінтеграції.

За її словами, Денис їхав у колоні автомобілів. У цей час протестувальники, які рухалися до Печерського суду, почали переходити дорогу. ДАІ не було, і рух почали перекривати самі євромайданівці.

Машину, яка була перед Денисом, "регулювальник" пропустив. На ньому рух призупинився.

"Денис спробував жестом показати "регулювальнику" - "може я зможу проїхати?". Той налетів на нього з образами, намагався через вікно щось доводити, руками діставати його. Тоді Денис вийшов з машини і на нього налетіли інші хлопці", написала Sevgil Musaieva. Інцидент знятий на відео.

"Денис викликав міліцію на місце події відразу ж - склали протокол, оскільки побили і його, і машину. Він стверджує, що учасники акції погрожували свідкам інциденту на місці. Його вже запросили в Штаб Майдану, щоб вибачитися", - додала Sevgil Musaieva.

Вона також зазначила, що водій не ображав охорону Євромайдану, він не є "тітушкою", не займався боксом і не є міліціонером.

Народний депутат Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook зазначила, що сьогодні на нарадах зі своїм колегами порушила питання про необхідність більш серйозної роботи і підготовки волонтерів та охорони Майдану.

"Будь-яка агресія і грубість з їхнього боку неприпустима, тому дискредитує саму ідею мирного протесту, це моє глибоке переконання. Я планую побувати на нараді самооборони і висловити свою позицію: ніхто з причетних до Майдану не повинен ходити в масках, грубіянити і бити людей. Це неприпустимо. І мене дуже засмутив такий випадок, який виклали в інтернеті, і на чиїсь емоції або провокації ми не маємо права відповідати агресією та провокаціями, а тільки переконаннями, силою нашої єдності і свободи", - написала Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «Кілька активістів з охорони Майдану напали на водія біля ЦУМу - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

150

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути