Ексклюзиви
середа, 08 січня 2014 23:55

Спецтема: Євромайдан-2013

Майдан створить страйком - Руслана

Майдан створить страйком - Руслана
Фото: wz.lviv.ua

Майдан оголошує про створення страйкому. Про це повідомила Руслана на брифінгу у прес-центрі Штабу національного спротиву за підсумками засідання Ради ВО "Майдан", йдеться на сайті "Батьківщини".

Співачка закликала активістів на місцях координувати всі свої дії зі Штабом в Києві. Також, за словами Руслани, обговорено план дій організації Майдану, питання покращення мобілізації; збільшення присутності творчої складової, зокрема, залучення арт-сектору, груп публічного обговорення планів тощо.

Руслана повідомила, що є план дій Майдану, в якому по пунктам розписані всі заходи, що плануються протягом місяця.

У свою чергу активіст Зорян Шкіряк повідомив про те, що Майдан не буде просто стояти: "Акції протесту будуть мирними, але динамічними і достатньо жорсткими".

"Ми цього місяця будемо активно нагадувати владі, що Майдан стоїть, що Україна жива і що Майдан не піде до тих пір, поки ганебний злочинний режим не буде усунутий", - додав Шкіряк.

У свою чергу активіст Майдану Ігор Луценко під час брифінгу повідомив про приєднання до ВО "Майдан" Народного руху України та Конгресу українських націоналістів.

Зараз ви читаєте новину «Майдан створить страйком - Руслана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути