Ексклюзиви
середа, 08 січня 2014 18:21

Для війни з мафією потрібен єдиний опозиційний кандидат - Луценко

Для війни з мафією потрібен єдиний опозиційний кандидат - Луценко
Юрій Луценко Фото: thekievtimes.ua

Лідер "Третьої Української Республіки" Юрій Луценко заявляє про необхідність висунення єдиного кандидата від опозиції на виборах Президента.

"Я не підтримую рішення йти в Президенти різними колонами. Це добра ідея для демократичних виборів, але не для війни з мафією. Я не розумію сенсу стояння Майдану до виборів 2015. Тактика "партизанських вилазок" до владних апартаментів не здатна забезпечити кардинальних змін", - заявляє політик.

На думку Луценка, ще є можливість переламати негативні тенденції. Для цього лише варто зробити з ВО "Майдан" не допоміжний загін для перемоги певної партії на президентських виборах, а організований рух мільйонів громадян по найму політиків.

"Я глибоко переконаний, що лише формула єдиного кандидата на чолі єдиної команди опозиції може забезпечити перехід на нашу сторону частини силовиків, бюрократії та депутатів... Мета наступу - відновлення Конституції 2004 року, новий закон про вибори, об'єктивний склад ЦВК і дата дострокових виборів Президента в 2014 році", - зауважив Луценко.


Зараз ви читаєте новину «Для війни з мафією потрібен єдиний опозиційний кандидат - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

287

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути