субота, 04 січня 2014 17:07

У січні розглянуть заяву Тимошенко про пом'якшення її умов відбування покарання

У січні розглянуть заяву  Тимошенко  про пом'якшення її умов відбування покарання

Заяву екс-прем'єра Юлії Тимошенко про полегшення їй умов відбування покарання розглянуть на черговому засіданні спостережної комісії в січні 2014 року. Про це повідомили у прес-службі Державної пенітенціарної служби.

"Матеріали щодо засудженої Тимошенко знаходяться в адміністрації Качанівської виправної колонії (№54) і будуть розглянуті відповідно до вимог чинного законодавства на черговому засіданні спостережної комісії в січні поточного року", – відзначили у відомстві, коментуючи прохання екс-чиновниці перевести її до дільниці соціальної реабілітації.

Нагадаємо, Тимошенко звернулася до керівництва Качанівської колонії з проханням полегшити їй умови відбування покарання у зв'язку із завершенням третини терміну, на який вона засуджена.

Додамо, що Юлію Тимошенко заарештували 5 серпня 2011 року, а потім засудили на сім років позбавлення волі у справі про укладення газових контрактів з Росією в січні 2009 року.



Зараз ви читаєте новину «У січні розглянуть заяву Тимошенко про пом'якшення її умов відбування покарання ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути