субота, 04 січня 2014 15:00

Іллєнка могли побити через те, що він був ведучим мітингу у Межигір'ї - Мохник

Іллєнка могли побити через те, що він був ведучим мітингу у Межигір'ї - Мохник

Андрія Іллєнка могли побити через те, що він був ведучим мітингу у Межигір'ї. По це заявив депутат від партії "Свобода" Андрій Мохник.

вободівці" називают напад на Іллєнко замахом на вбивством.

"Коли взимку сніжка попала в сідниці депутата від Партії регіонів Ірини Горіної, то це кваліфікували як замах на державного діяча, - розповідає свободівець Юрій Сиротюк. - Тоді допитали тисячі свідків, а зараз досі триває слідство над людьми вину яких зовсім не доведено. Натомість Андрія Іллєнка та адвоката Сергія Кізіна вчора цілеспрямовано били по скронях, в них забиті грудні клітини та обличчя.

За словами Сиротюка публікація в СМІ є достатнью підставою для порушення кримінальної справи. Однак виподок з Іллєнко кваліфікують як хуліганство.

Депутат нагадав, що півроку тому у травні він був на прийомі у міністра Захарченка. Йшлось про численні побиття київських свободівців. Міністр взяв цю справу під свою опіку та назначив головним по ній Валерія Коряка.

Свободівці, які виступили (Мохник та Сиротяк) не вірять, що ці справи вдасться довести до кінця при теперішньому міністрі.

Також виступив Олексій Кайда. Він перерахував випадки терору проти свободівців за останні місяці. Серед них підпали автомобілів у Житомирі, Харкові, Херсоні та Києві.

Зараз ви читаєте новину «Іллєнка могли побити через те, що він був ведучим мітингу у Межигір'ї - Мохник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

90

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути