субота, 04 січня 2014 10:18

Мер Львова з родиною помилково з'явився на обкладинці російської православної газети

Православна російська газета "Московские Ведомости" проілюструвала статтю "Американці більше не отримають російських дітей" фотографією мера Львова Андрія Садового з сім'єю.

На фотографії видно, що сім'я мера прогулюється на площі Ринок. При цьому один з синів Садового одягнений в українську вишиванку.

Сам Садовий приводу інциденту на своїй сторінці в Facebook написав наступне: "Про використання російським виданням "Московские ведомости" фото моєї родини в якості ілюстрації американської прийомної сім'ї. Офіційно заявляю - я і моя дружина Катерина громадяни України. Всі п'ятеро дітей - рідні. Підтверджено довідками з пологового будинку). У редакцію направлю лист з проханням бути більш ретельним і підборі фотографій. Всім веселих свят!".

Редакція видання "Московські відомості" вже визнала помилку і вибачилася перед читачами і Андрієм Садовим. "Сталася помилка при виборі фотоілюстрації для публікації на сайті вільної енциклопедії "Вікіпедія" у розділі "Сім'я", - зазначили на сайті видання.
 
Зараз ви читаєте новину «Мер Львова з родиною помилково з'явився на обкладинці російської православної газети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

82

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути