субота, 04 січня 2014 10:09

Захарченко повинен відповісти за побиття Іллєнка - опозиція

Захарченко повинен відповісти за побиття Іллєнка - опозиція
Відповідальність за побиття народного депутата Андрія Іллєнка лежить на міністрі внутрішніх справ Захарченку, впевнені в опозиції.

"На чинному міністра внутрішніх справ стільки злочинів проти громадян України, що його совість вже давно атрофувалися і перестала реагувати на реальність. Ми не покладаємо особливі надії на те, що цей олов'яний солдатик режиму Януковича здатний подати у відставку. Але ми закликаємо порядних міліціонерів не розчинятися в цьому середовищі нав'язаного криміналу і безправ'я, а виконати свій обов'язок і знайти бандитів ", - сказано в заяві.

"Сьогоднішнє побиття опозиційного народного депутата на порозі райуправління міліції в Києві - нахабна демонстрація бандитських порядків в країні, введених діючим режимом", - йдеться в заяві Батьківщини.

"Коли у районного управління міліції б'ють народного депутата, це має означати, що, або бандити чхати хотіли на міліціонерів, чи бандити і міліція - одні і ті ж люди", - вважають в опозиції.

Одночасно в Батьківщині закликали міжнародну громадськість дати свою оцінку побиття опозиційного народного депутата.

"Захарченко повинен стати одним з перших у переліку українських чиновників, які потраплять під персональні візові та фінансові санкції з боку США і ЄС", - написав Арсеній Яценюк на своїй сторінці Facebook після того, як стало відомо про напад на народного депутата від ВО " Свобода " Андрія Іллєнка та адвоката Сергія Кізіна.

"Не може ступати на європейську землю нога людини, який має статус керівника поліції, і в той же час наймає бандитів для побиття опозиціонерів. Хіба не показово, що напад на народного депутата Андрія Іллєнка та адвоката Сидора Кізіна відбувся прямо на порозі райвідділу міліції за її очевидною наводкою? "- підкреслив він.

Нагадаємо, в п'ятницю, 3 січня, на народного депутата від ВО " Свобода " Андрія Іллєнка та адвоката Сергія Кізіна напали невідомі в центрі Києва. За інформацією прес-служби партії, у Іллєнко підозра на перелом щелепи і струс головного мозку, а у Кізіна розсічення на обличчі.
Зараз ви читаєте новину «Захарченко повинен відповісти за побиття Іллєнка - опозиція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

96

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути