субота, 04 січня 2014 06:31

ДАІ дала слово пускати автівки на Майдан і залишити в спокої автомайданівців - "Свобода"

ДАІ дала слово пускати автівки на Майдан і залишити в спокої автомайданівців - "Свобода"
Фото: portal.lviv.ua

Заступник начальника столичного управління Державної автомобільної інспекції, полковник міліції Опанасенко І.Б. пообіцяв, що ДАІ не перешкоджатиме більше автомобілям, які доставляють на Майдан Незалежності їжу, дрова й вивозять звідти сміття.

Зокрема, як повідомила прес-служба ВО "Свобода", під час учорашнього пікетування головної будівлі київської ДАІ, після трьохгодинного очікування мітингувальники врешті-решт дочекались Опанасенка.

"Він офіційно заявив, що надалі блокування автомобілів не відбуватиметься. Також даішники пообіцяли припинити репресії проти автомайданівців", - зазначили у "Свободі".

Представники опозиції також наголосили, що будуть слідкувати за порушеннями закону з боку працівників ДАІ і вдаватимуться до креативних акцій протесту у разі невиконання обіцянки.

Як відомо, 3 січня 2014 року перед головною будівлею Київського управління ДАІ зібралися мітингувальники, які вимагали припинити блокування руху автомобілів з харчами, дровами, а також асенізаторів до Євромайдану.

Крім того, активісти закликали припинити репресії проти учасників Автомайдану, яких почали особисто запрошувати на співбесіди інспектори ДАІ.

У разі невиконання вимог люди обіцяли принести все сміття та біотуалети з Майдану до відділу столичного ДАІ, а також навідуватися до домівок силовиків, які віддають відповідні накази.

Зараз ви читаєте новину «ДАІ дала слово пускати автівки на Майдан і залишити в спокої автомайданівців - "Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути