неділя, 22 грудня 2013 19:14

Спецтема: Євромайдан-2013

Обдурені та кинуті на гроші "антимайданівці" погрожують штурмувати офіс Партії регіонів

Обдурені та кинуті на гроші "антимайданівці" погрожують штурмувати офіс Партії регіонів
Фото: genichesk.co.ua

Близько двох сотень обурених "антимайданівців" зібрались біля готелю "Київ", що поруч зі столичним Маріїнським парком. Вони вимагають заплатити їм гроші за останні мітинги, які проводились у парку. Про це корреспонденту Gazeta.ua телефоном розповів один з учасників.

За його словами, біля готелю в даний момент зібрались люди, яким не заплатили за участь у мітингу на підтримку стратегічного курсу президента. Виник стихійний мітинг. Кажуть, що не розійдуться, поки не отримають гроші.

"Ми жили всі по тижню-два у наметовому містечку, підтримували порядок і дивились за бочками, польовими кухнями. За це нам обіцяли гроші. Суми від 800 до 1000 гривень. А сьогодні коменданти сказали, щоб ми всі роз'їжджались. Люди злі, готові до того, щоб зубами вигризти те, що ми заробили. Якщо так далі піде, підемо до офісу "регіоналів" – там гроші точно є,"- розповів один з "антимайданівців" з Кривого Рогу.

Нагадаємо, сьогодні комендант наметового містечка Олександр Зінченко разом з заступником фракції Партії регіонів у Верховні Раді Михайлом Чечетовим, оголосили про призупинення провладного мітингу на час новорічних та різдвяних свят. Чи збиратимуть антимайдан після свят, "регіонали" поки не вирішили. Сьогодні уже почали розбирати намети та вивозити польові кухні. Очистити парк обіцяють до обіду понеділка.

Зараз ви читаєте новину «Обдурені та кинуті на гроші "антимайданівці" погрожують штурмувати офіс Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

246

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути