середа, 16 січня 2013 20:15

Поведінка нардепів, які прибули до Тимошенко, обурила головного лікаря

Поведінка нардепів, які прибули до Тимошенко, обурила головного лікаря
До Тимошенко сьогодні прибули депутати. Фото: Reuters

Головний лікар ЦКЛ № 5 міста Харкова Михайло Афанасьєв обурений поведінкою народних депутатів, які прибули на зустріч з екс-прем'єром Юлією Тимошенко, яка проходить курс.

"Я шокований безтактністю народних депутатів, які сьогодні прибули в ЦКЛ для зустрічі з засудженою Тимошенко. Справа в тому, що приміщення, де зараз знаходяться депутати і куди в дану хвилину ще намагається один з народних депутатів провести журналістів у супроводі людей спортивної статури, це реанімаційний блок. Тут знаходяться пацієнти у важкому стані. І вони не повинні ставати жертвами політичний акцій і подібних ситуацій. Вони ж теж люди", - розповів Афанасьев в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у середу.

"Я вважаю те, що зараз відбувається неприпустимим і розраховую на порядність народних обранців", - підкреслив головлікар.

Як повідомлялося, в середу до Тимошенко в лікарню прибула група жінок-депутатів, які заявили про приєднання до акції громадянської непокори, оголошену екс-прем'єром 8 січня. Зустріч депутатів з екс-прем'єром за станом на 20.00 все ще триває, хоча була санкціонована до 19.30.

Увечері в лікарню приїхав народний депутат "Батьківщини" Арсен Аваков, який зажадав зустрічі з начальником конвою і заявив про намір ознайомитися з умовами утримання Тимошенко. Депутат провів з собою в лікарню журналістів і операторів.

Зараз ви читаєте новину «Поведінка нардепів, які прибули до Тимошенко, обурила головного лікаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

98

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути