четвер, 11 жовтня 2012 16:15

Під штабом кандидата розкидали гній: "На це лайно, певно, тужилися всі провладні кандидати і "тушки"

Перед виборчим штабом кандидата в народні депутати по 63-му Бердичівському округу Павла Жебрівського невідомі в масках розкидали гній.

Про це Gazeta.ua розповів сам кандидат у народні депутати, нардеп Павло Жебрівський.

"Сьогодні (11 жовтня) о 7 ранку якихось 11 молодиків в масках під окружний штаб привезли лайно, на яке певно тужилися всі штаби провладних кандидатів і тушок. Ці хлопці вивалили його, поставили мітли, щось кричали, знімали на якесь відео і розбіглися", - розповів політик.

Він наголосив, що провокації проти нього останнім часом проводяться часто. Так два дні тому по округу було розкидано безліч фальшивих брошур неначе від імені самого кандидата: "Ці брошурки написані неначе від мене з моїм портретам, оформлені як моя програма, але всередині все зовсім навпаки.

Там написано: "Жебрівський за те, щоб тільки олігархи купляли землю, за те, щоб пенсії зменшувалися і так далі". Крім того, поскаржився нардеп, паралельно видали газету, де розповідає, що нібито Жебрівський "поливає брудом Тимошенко".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоб очорнити конкурента, у передвиборчому змаганні його найчастіше називають "тушкою" - "Опора"

Перед цим також була розповсюджена фальшива газета нібито від штабу ВО "Батьківщина", яку він не видавав. "Ця газетка була видана 200-тисячним накладом. Там розписали, що я кум Ющенка, що я все майно розписав на коханок, - розповів Жебрівський. - Штаб "Батьківщини" вже звернувся до прокуратури".

Кандидат наголосив, що все це - спрямовані акції його конкурентів на окрузі, та фактів, які б підтверджували причетність того чи іншого кандидата до цих дій поки немає.

"Такої бридотної кампанії навіть у 2004 році не бачив. Така вже вона бридка!, - обурився нардеп. - Досить дивно, що балотується на окрузі 23 кандидати, але тільки на мене все це іде. Відчуваю, що навіть не з одного штабу. Зрозуміло, що я є лідером перегонів і в принципі є у них така задача — завалити мене будь-якою ціною. Цю задачу поставили собі за мету всі, хто може на щось претендувати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Магера порадив ходити на вибори, аби не було порушень

Водночас, Жебрівський переконаний, що виборці розуміють, що це лише брудні технології. "Спочатку у людей шок. Та на другий день люди починають розуміти, що це "бредятина". Багато хто з цих людей розповідали, що хотіли пропустимо ці вибори, але оскільки сьогодні відбувається отака кампанія, то вирішили таки голосувати", - наголосив він.

Жебрівський додав, що по кожному такому факту було направлено звернення до прокуратури, але навряд чи їх буде хтось розглядати: "Всі звернення подані, тільки прокурори питають: "А що нам з цим робити?". Таке враження, що вони навіть не читали Кримінального кодексу. В кращому випадку від них буде якась відписка. В гіршому — взагалі нічого не нададуть".

Зараз ви читаєте новину «Під штабом кандидата розкидали гній: "На це лайно, певно, тужилися всі провладні кандидати і "тушки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути