Ексклюзиви
вівторок, 27 вересня 2011 19:15

До Яценюка пішли тернопільські "заукраїнці"

До Яценюка пішли тернопільські "заукраїнці"

Сьогодні правління партії "За Україну" у Тернополі офіційно влилося у місцевий осередок "Фронту змін". Про це на спільній прес-конференції заявили лідери цих обласних організацій, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Є дуже просте правило – де два українці, там три гетьмани. Ми зі своїми колегами по партії хочемо продемонструвати, що сьогодні Україні, як ніколи, потрібне об'єднання політичних партій. Це об'єднання із "Фронтом змін" шляхом вступу туди", - відзначив лідер тернопільської "За Україну" Роман Заставний.

Його підтримав колега по партії, депутат Тернопільської міськради Тарас Юрик. Він зазначив, що це рішення є колегіальним.

Водночас, вони наголосили, що попри загальні рекомендації для своїх однопартійців до об'єднання, кожний член обласної організації "За Україну" буде сам приймати рішення про перехід до "Фронту змін". Таким чином обласний осередок поки що не ліквідовується.

Як сприйняв такий крок лідер партії В'ячеслав Кириленко, Заставний коментувати відмовився. Сказав лише, що мав розмови і з Кириленком, і з Яценюком та не бачить перешкод щодо їхнього об'єднання.

Крім того, лідер обласного осередку "Фронту змін" Любов Гринчишин схвалила такий крок тернопільського керівництва "За Україну".

"Арсеній Яценюк неодноразово запрошує усіх об'єднати зусилля, щоб протистояти владі. Бо час дуже відповідальний", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «До Яценюка пішли тернопільські "заукраїнці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути