пʼятниця, 29 липня 2011 14:03

Янукович - це людина не перевантажена інтелектом - Вітренко

Янукович - це людина не перевантажена інтелектом - Вітренко

Ідею євроінтеграції підтримують менше ніж половина українців.

Про це на прес-конференції заявила лідер Прогресивної соціалістичної партії України Наталя Вітренко, коментуючи заяву президента Віктора Януковича про те, що ідея євроінтеграції консолідує Україну.

"Стосовно заяви Януковича. Якби так сказати, щоб було не образливо. Янукович - це людина не перевантажена інтелектом. І коли 21 червня він під час сесії ПАРЄ заявив, що в нас країна консолідована навколо євроінтеграції, то першою моєю думкою було, хто йому підсунув цю брехню? Ганна Герман у своєму "бандерівському угарі", але вона ж не настільки дурна. Проте хтось дозволив, що він це сказав на весь світ", - пояснила лідер ПСПУ.

На підтримку свого твердження Вітренко також навела дані останніх соціологічних досліджень, які свідчать, що ідею інтеграції з Росією підтримають понад половина українців.

"Народ не давав права ні блоку Литвина, ні Партії регіонів за закон про Основні засади зовнішньої політики в якому зазначено, що Україна бере курс на євроінтеграції. Ніхто з цією програмою не йшов на вибори. Влада розраховує на те що олігархи, силові структури та ЗМІ переламають народ через коліно та усі з цим погодяться", - додала вона.

Раніше президент України Віктор Янукович неодноразово заявляв, що однією з цілейзовнішньої політики України є інтеграція в ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Янукович - це людина не перевантажена інтелектом - Вітренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути