пʼятниця, 17 червня 2011 12:26

У Львові на будинках з'явились зображення Януковича з простреленою головою

На фасадах будинків у центральній частині Львова вчора з'явилися зображення президента Віктора Януковича, нанесені чорною фарбою. На його чолі – червона пляма, що імітує прострелену голову. Одне з таких зображень – на будинку весільного салону на розі проспекту Свободи та вулиці Беринди, що веде до Ратуші. Ще одне зображення місцеві жителі бачили біля приміщення головного управління Міністерства внутрішніх справ у Львівській області.

Міліція порушила кримінальну справу.

"Станом на вчора бачили чотири таких малюнки. Скільки їх є насправді – поки невідомо. Міліція розшукує осіб, які це вчинили. Їх дії кваліфікуються як хуліганство", - розповідає Денис Харчук з обласного управління міліції.

Під зображенням розмитими літерами нанесений підпис. Чітко видно слово OPIR.

Подейкують, це зробили люди, що співпрацюють із сайтом opir.info - організації автономних націоналістів.

"Ми, українські націоналісти, виступаємо проти правлячого режиму, який є колоніальною адміністрацією, маріонетковим урядом, що здає національні інтереси на користь Кремля, переслідуючи лише власну матеріальну та політичну вигоду, - пише на сайті opir.info. - Ми живемо у вільній країні, і нам ніхто не вправі наказувати, що ми маємо робити і коли маємо мовчати! Антиукраїнська влада повинна бути знищена, бо якщо цього не буде зроблено, знищать нас. А це, як ми бачимо, зараз і відбувається".

Зараз ви читаєте новину «У Львові на будинках з'явились зображення Януковича з простреленою головою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути