вівторок, 31 травня 2011 11:02

"БЮТівці" знову пішли з Ради

"БЮТівці" знову пішли з Ради

Депутати від фракції БЮТ залишили сесійну залу Верховної Ради.

Таке рішення вони ухвалили невдовзі після виступів лідера парламентських "тимошенківців" Івана Кириленка та його колеги з НУ-НС Миколи Мартиненка.

Представники опозиції у своїх виступах закликали Верховну Раду проголосувати за постанову про заслуховування генпрокурора Віктора Пшонки щодо ситуації у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Крім того, вони категорично наполягають на включення до порядку денного та якомога більш швидкого розгляду законопроекту щодо суду присяжних. На думку опозиціонерів, присяжні на відміну від професійних суддів "не відреагують на дзвінок з Банкової серед ночі з вимогою ухвалити відповідне рішення".

Між тим за попередніми даними у вівторок перед депутатами з інформацією стосовно справи Луценка має виступити представник генпрокуратури. Очікується, що це буде перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін.

На даний момент у парламенті триває перерва. Спікер парламенту Володимир Литвин проводить погоджувальну раду керівників фракцій у себе в кабінеті.

 

Зараз ви читаєте новину «"БЮТівці" знову пішли з Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути