Ексклюзиви
пʼятниця, 25 березня 2011 22:26

Автомайдан дав Януковичу місяць на відставку Азарова

Автомайдан дав Януковичу місяць на відставку Азарова

Асамблея громадських організацій малого та середнього бізнесу України вимагає відставки уряду Миколи Азарова.

Про це в ефірі 5 каналу заявив член координаційної ради Громадької асамблеї малого і середнього бізнесу Ігор Гурняк.

За його словами більшіть суспільства підтримують їхні вимоги.

"Коли ми проїжджали містами, нам сигналили на знак підтримки. Навіть у невеликих містечках до нас підходили невеличкі групи людей з теплими словами. У нас у машині зі Львова їхали пенсіонер з Одеси, шахтар із Донецька, відставний офіцер з Києва. Вимоги, з якими ми їхали на Київ, стосувалися усіх верств населення. Далі у нас був широкий спектр перегляду Житлового кодексу, Трудового кодеку, перегляду пенсійної реформи", - заявив Гірняк.

Асамблея переконана, що нинішній уряд не здатен проводити необхідні реформи.

"Ми були свідомі, що псевдовето не принесе покращення бізнесу. На сьогодні за анонімкою можна втратити бізнес. Мало підприємств малого та середнього бізнесу може почати працювати у нинішніх умовах. Тому ми виступаємо за відставку уряду Азарова. Жодна з реформ, затіяних нинішнім урядом, не витримує критики. Це не тільки Податковий кодекс. Елементарний приклад: до неділі минулого тижня підприємці мали подати у податкову декларації, навіть ті, що не мають найманих працівників. Люди по 4-5 годин вистоювали у черзі у податкових. А потім вийшла вказівка, що штрафувати за неподачу цієї, інакше не скажеш, дурниці не будуть. Уряд просто не знає, що робить. Ми дали ультиматум владі на один місяць, будемо організовувати комітети громадcького контролю, щоб повернути владу народу, як це прописано у Контитуції", - зазначив Гірняк.

Зараз ви читаєте новину «Автомайдан дав Януковичу місяць на відставку Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути