пʼятниця, 25 березня 2011 17:48

На Черкащині опозиція об'єдналась, щоб покарати владу

На Черкащині опозиція об'єдналась, щоб покарати владу

Раду опозиційних сил та обласну опозиційну українську народну адміністрацію створили в Черкаській області. Її головою було обрано керівника Української народної партії в Черкаській області Леоніда Даценка.

Угоду про створення Ради підписали Черкаські обласні організації УНП, НРУ, Партія пенсіонерів, УРП "Собор", ВО "Батьківщина", "За Україну!", "Реформи і порядок", Українська національна асамблея, партія Екологія і соціальний захист, "Просвіта", Всеукраїнське об'єднання ветеранів, ГО "Воля", ГО Українська народна молодь, ГО Центр медіаініціатив, Асоціація органів самоврядування населення, ВГО "Спілка власників житла України".

"Наше головне завдання – показати, що нинішня влада минуща. Рано чи пізно прийде нова українська народна влада. Вона до цього готова і вже гуртує навколо себе черкащан на боротьбу, в тому числі і на масові акції протесту й громадянської непокори. Ми також жорстко спитаємо у нинішньої влади, де виконання її обіцянок. А ще хочемо застерегти її, що покарання за її злочинні дії, якщо такі є чи будуть, обов'язково відбудеться", – зазначив Даценко.

Рада опозиційних сил Черкащини координує діяльність організацій, які підписали угоду, проводить спільні публічні акції, заходи, виступає із спільними заявами та зверненнями. Також створює в місцевих радах спільні депутатські групи опозиційних сил.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині опозиція об'єдналась, щоб покарати владу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути