середа, 23 лютого 2011 10:04

Янукович знову оконфузився: переплутав підступно та доступно

Янукович знову оконфузився: переплутав підступно та доступно

Президент Віктор Янукович обмовився, говорячи про екс-президента Леоніда Кравчука та його ініціативу зі створення Конституційної асамблеї.

Це відбулося на установчому засіданні науково-експертної групи зі створення Конституційної асамблеї, яке пройшло під керівництвом Януковича в понеділок.

"Леонід Макарович Кравчук мені досить підступно розповів, як це можна організувати, і тому я прийняв його ініціативу", - сказав Янукович, вочевидь, маючи на увазі, що розповідь Кравчука була "доступною".

"Враховуючи досвід і активну політичну позицію" першого президента, чинний глава держави призначив Кравчука керівником науково-експертної групи й відповідальним за підготовку майбутньої політреформи.

21 лютого Янукович підписав указ про науково-експертну групу зі створення Конституційної асамблеї й провів перше засідання цього органа.

До складу групи увійшли 20 учених і фахівців із конституційного права і лише один політик - перший президент України Леонід Кравчук, який став головою цього органу й буде відповідальним за розробку нової редакції Конституції України.

Зараз ви читаєте новину «Янукович знову оконфузився: переплутав підступно та доступно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути