вівторок, 15 серпня 2006 12:22

Герман написала книгу про Януковича

 

Народний депутат України, радник прем"єр-міністра України Віктора Янукович і його колишній прес-секретар Ганна Герман написала книгу про Януковича. Робоча назва цього твору "Залізний господар". Про це Герман розповіла в інтерв"ю Главреду. За її словами, рукопис вже готовий.

- Я вирішила присвятити 10 днів відпустки останньому коригуванню. Хочу ще раз перечитати написане впродовж двох років, добитися, щоб все уляглося, дописати завершальну частину – про повернення Віктора Федоровича у владу, можливо, згладити деякі дуже гострі оцінки, - сказала Герман.

За її словами, на написання книги її надихнула сама особа Януковича.

- Із самого початку я на інтуїтивному рівні відчула, що це могутній характер, що він залишить свій слід в історії, і що цей слід не сприйматиметься однозначно. Я намагалася зрозуміти, чому він саме такий, який є. Це спроба побачити все з іншого боку – не так, як його сприймали на Майдані. Мені здається, суспільству це буде цікаво, - сказала колишня прес-секретарка Януковича.

Говорячи про назву твору, Герман повідомила, що зараз його робочий варіант називається "Залізний господар", але, можливо, буде нова назва. За словами авторки під час написання книги вона не консультувалася ні з Януковичем, ні з представниками його оточення.

Книгу, написану в жанрі документальної повісті, "регіоналка" хоче видати за власні кошти – за депутатську зарплату.

- Мої проекти ніхто не фінансує. Я не хочу стати залежною від тих людей, які дають гроші, - сказала авторка книги.

За її словами, двох її депутатських зарплат вистачить на те, щоб випустити десь дві тисячі примірників. Повість повинна вийти вже цієї осені, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Герман написала книгу про Януковича ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути