пʼятниця, 28 жовтня 2011 17:43

"Банда! Бандюги!" - у Вінниці ганьбили Партію регіонів
15

Фото: Фото: Тетяна Щербатюк

Біля Вінницької облдержадміністрації відбувся мітинг опозиції. Стояли 4 намети партії "Батьківщина" та одна "Свободи", в яких охочі підписували звернення щодо звільнення Юлії Тимошенко, а також вимоги повернути пільги, не підвищувати тарифи і ціни, не допустити продажу землі тощо.

Повз натовп покрокувала колона з прапорами Партії регіонів. За ними з будівлі вийшли депутати облради, пішли до Вічного вогню покладати квіти на честь визволення України від фашистських загарбників.

"Банда! Бандюги! Бач! Ще й посміхаються!" - кричали мітингувальники услід депутатам.

"Правильно. Юля не боїться. Зате Янукович її боїться. І випускати не хоче. Вже Європа заступилась за неї, а він все думає", - казали присутні.

Мітинг розпочала голова обласного осередку "Батьківщини" Людмила Щербаківська. Виявилось, що затримка відбулась через вкрадений мікрофон.

"Прошу пробачення за затримку. Їздили за іншим мікрофоном. Ми всі обурені діями влади. І вимагаємо негайно звільнити Юлію Тимошенко. Вона не дала замерзнути тоді Європі, у нас на Новий рік був газ. А її за це судять. Ганьба!" - заявила Щербаківська.

Дехто із спікерів пропонував об'єднатися всій опозиції і висунути на вибори єдиного кандидата.

"Тільки Тимошенко може бути таким кандидатом. Якщо Юлю не випустять, то Тягнибок. Другого не бачу", - зауважив на пропозицію вінничанин Валерій Писар.

"А мені ще Яценюк, Кириленко, Катеринчук, Королевська подобаються. Молоді і розумні", - додала активістка Катерина Бабенко.

Зараз ви читаєте новину «"Банда! Бандюги!" - у Вінниці ганьбили Партію регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути