неділя, 05 лютого 2006 18:47

У Януковича знову кинули яйцем

Минулого тижня лідер Партії регіонів Віктор Янукович, 55 років, їздив Херсонщиною. Його супроводжували охоронці на п"яти автобусах марки "Неоплан". Головний "регіонал" відвідав Херсонський морський торгівельний порт. При вході на його територію хтось із натовпу кинув у Януковича яйце. Однак воно не долетіло до нього і влучило в охоронця. Віктор Федорович і його охорона не шукали винних, тільки прискорили ходу.

Наступного дня лідер "регіоналів" мав виступати у селі Тягинка. Перед трибуною "нашоукраїнці" встановили кілька помаранчевих наметів. Як розповів "ГПУ" прес-секретар "Нашої України" у Херсонській області Володимир Костюк, охоронці "регіонів" поламали намети і намагалися вивести агітаторів "Нашої України", доки не втрутилась міліція. Прес-секретар лідера Партії регіонів Родіон Мірошник сказав, що яйця він не бачив, а намети "нашоукраїнцям" поламали якісь інші люди, а не охоронці Януковича.

Зараз ви читаєте новину «У Януковича знову кинули яйцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути