Ексклюзиви
пʼятниця, 25 травня 2012 05:45

У Полтаві розпочав роботу штаб Об'єднаної опозиції

Автор: фото надане пресслужбою ”Фронту змін”
  Лідер ”Фронту змін” Арсеній Яценюк особисто познайомився із кожним з узгоджених кандидатів від Об’єднаної опозиції на Полтавщині
Лідер ”Фронту змін” Арсеній Яценюк особисто познайомився із кожним з узгоджених кандидатів від Об’єднаної опозиції на Полтавщині

Обговорення програми Об'єднаної опозиції, що оголосили 12 травня на Форумі в Києві, дійшло до регіонів.

— Із програмою ми дійдемо до кожного, щоб люди почули, які цілі ставить перед собою Об'єднана опозиція, яким чином вона досягатиме їх", — каже лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк, перебуваючи на Полтавщині.

Щоб обговорити програму Об'єднаної опозиції, 21 травня Арсеній Яценюк зустрівся з жителями Нових Санжар і Полтави.

Всеукраїнське обговорення триватиме до з'їзду Об'єднаної опозиції, що відбудеться наприкінці липня, — тоді мають затвердити остаточний варіант документа. Доповнити програму діяльності Об'єднаної опозиції після перемоги на парламентських виборах тепер мають змогу жителі Полтавщини. Цією роботою опікуватиметься голова єдиного опозиційного штабу Валерій Головко. Він — голова Полтавського територіального осередку партії "Фронт Змін", депутат обласної ради.

Арсеній Яценюк особисто познайомився з кожним з узгоджених кандидатів від Об'єднаної опозиції, яких висунуть кандидатами в депутати в мажоритарних округах на Полтавщині. Остаточно кандидатури затвердять згодом.

— Дуже важливо, щоб Об'єднана опозиція йшла не тільки із загальнонаціональною програмою, а й із регіональною, — говорить 38-річний Арсеній Яценюк. — Кандидати по мажоритарних округах повинні чітко пропонувати шляхи і засоби вирішення місцевих проблем у кожному окрузі.

Опозиція розуміє, що влада використовуватиме безпрецедентні фальсифікації, адже у неї немає шансів чесно виграти вибори.

— Ми не дозволимо це і зробимо все, щоб Об'єднана опозиція була номер 1 на Полтавщині та в Україні, — додає лідер "Фронту Змін".

Перевірений спосіб фальсифікацій — підкуп. Саме таку мету мають "соціальні" ініціативи президента, який перед виборами несподівано вирішив підвищити пенсії на 100 грн. Влада, однією рукою даючи, відбере набагато більше, що не раз доводила на практиці. Лідер "Фронту Змін" нагадує, у Верховній Раді ухвалили його поправку №40, яка підвищувала пенсії на 334 грн ще з другого півріччя 2011 року. Однак до виборів тоді було далеко і Партія регіонів скасувала, позбавивши 10 млн пенсіонерів законних надбавок.

— Ми йдемо з чіткою програмою, що треба зробити, аби отримувати не подачки від Януковича в 100 гривень, а гідні зарплату й пенсію, аби мати роботу, яка забезпечить гідне життя, — каже Арсеній Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві розпочав роботу штаб Об'єднаної опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути