вівторок, 02 липня 2013 00:37

Біля будинку нардепа Кутового встановили обмазані дьогтем ворота

Автор: фото: ОЛЬГА КАМЄНЄВА
 

Ворота із картонних коробок встановили біля будинку нардепа 42-річного В'ячеслава Кутового у селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району. Їх обмазали дьогтем. О 8.00 у понеділок сюди прийшли кілька десятків місцевих, які на парламентських виборах в окрузі №95 голосували за Кутового як представника Об'єднаної опозиції. На чолі ходи був 10-річний хлопець у суддівській мантії з терезами. Несли плакат "В'ячеслав Кутовий. Депутатина тушкована — склади мандат, як обіцяв".

— Сьогодні зібралися люди, які обійшли весь район, агітуючи за Кутового. Він присягнув народу та країні, але зрадив свою клятву. Ми кажемо "ні" клятвовідступництву та зраді, — говорить організатор акції 51-річна Тамара Бігун, член районної Києво-Святошинської "Батьківщини".

6 червня Кутовий повідомив про вихід із фракції "Батьківщина". Мовляв, його обирали до парламенту не трибуну блокувати. До депутатства Кутовий очолював партійну організацію"Фронту змін" Арсенія Яценюка у місті Вишневе, неподалік столиці.

Зараз ви читаєте новину «Біля будинку нардепа Кутового встановили обмазані дьогтем ворота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути