Ексклюзиви
вівторок, 03 серпня 2010 03:13

Соратник Ющенка пішов до Балоги

Колишній представник президента Віктора Ющенка у парламенті Ігор Попов, 38 років, вступив до партії Єдиний Центр. Її два роки тому створив Віктор Балога, колишній глава Секретаріату президента. Партію очолює нардеп-"нунсівець" Ігор Кріль.

— Я вже отримав партійний квиток, — каже Попов. — Останніх півроку я активно працював над темою оновлення поколінь. Зустрічався з багатьма місцевими політиками, які не працювали з БЮТом і Партією регіонів та не збираються цього робити. Паралельно мої контакти з Єдиним Центром не припинялися. Ми обговорювали проблему оновлення поколінь. Розмова щодо вступу була з Балогою і Крілем. Ініціатива взаємна. Доки я є рядовим членом партії. А далі побачимо.

Попов дуже сильний технолог

— Балога нарешті зрозумів, що треба стримати свою політичну гординю і працювати в команді, з людьми, — вважає 57-річний Віктор Небоженко, директор соціологічної служби "Український барометр". — Він усвідомлює, що самому йому не витягти "велику гру" і не зробити загальнонаціональну організацію без серйозних людей. Попов дуже сильний технолог, добре розбирається у виборчих справах. Його вступ пов"язаний з тим, що у Єдиного Центру великі плани, а сам Балога їх не може реалізувати. У Попова є досвід спілкування із ним. Вони разом працювали у Секретаріаті президента. Тобто в партії збираються ті, хто дуже добре знає один одного. Тут немає ніяких несподіванок. Балога створив Єдиний Центр, у якого все було добре, доки він був главою секретаріату. Тепер йому необхідно укрупнюватися. Те саме має робити і Тимошенко. Їй треба розігнати своїх, як каже Азаров, "кровосісь" і набрати нових людей.

Зараз ви читаєте новину «Соратник Ющенка пішов до Балоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути