Ексклюзиви
пʼятниця, 02 серпня 2013 06:00

"На хабарах ловлять там, де є хлібні місця"

Тарас Чорновіл, 49 років, колишній народний депутат від Партії регіонів:

— Люди рівня Мельника в Україні завжди брали хабарі, і проблем не було. Зараз виникли, бо у влади змінюється ставлення до тих своїх, які розраховують на безкарність з огляду на колишні заслуги. Мельник виявився не настільки близький і його заслуги не такі значущі, щоб усе пробачати. Друге — він підгадив авторитет Януковича на виборах, недавно вступив у якийсь конфлікт з Азаровим, а головне — був пов'язаний із середовищем Клюєва. Сьогодні середовище Льовочкіна намагається насолити Клюєвському. Подібних затримань до кінця року можна чекати ще п'ять-шість. Це будуть колишні депутати з Партії регіонів, які не зуміли попасти в середовище "сім'ї".

Головні завдання затримання виконало. Народ побачив, що влада бореться з корупцією і не жаліє своїх. Певне, середовище зрозуміло, що хабарами треба ділитись. Мельника усунули від Податкової академії.

Тарас Березовець, 38 років, політтехнолог:

— У минулому Петра Мельника є чимало епізодів, після яких такий кінець є логічним. Але в даному випадку карає людину не Феміда, а відбулась запланована підстава з метою забрати посаду. Робота Мельника занадто прибуткова. Кажуть, йому пропонували добровільно віддати її, але він відмовився, тому людям довелось організувати арешт. Думаю, до цього причетні боси Міністерства зборів і доходів, які мають свою кандидатуру на посаду Мельника.

На хабарах ловлять там, де є хлібні місця. Свого часу так спіймали Василя Волгу, голову Держкомісії з регулювання ринків фінансових послуг.

Зараз ви читаєте новину «"На хабарах ловлять там, де є хлібні місця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути