пʼятниця, 23 серпня 2013 05:30

Колесніченко хоче скасувати указ президента

"Регіонал" 55-річний Вадим Колесніченко пропонує відмовитися від європейської інтеграції. Днями вніс у Верховну Раду відповідний законопроект. Хоче скасувати указ президента "Про затвердження стратегії інтеграції України до Європейського Союзу" і деякі "євроінтеграційні" розпорядження Кабміну.

— Будь-яка інтеграція тягне за собою часткову втрату державного суверенітету країни, — пояснює Колесніченко. — А ігнорування думки народу може призвести до негативних змін у державі та суспільстві.

Ініціатива "регіонала" є відкритою війною проти офіційного курсу державної політики і Партії регіонів, вважає політолог 54-річний Володимир Фесенко:

— Поки що Янукович не відмовився від європейської інтеграції. Ми ж бачимо формування відкритої п'ятої колони всередині "регіоналів" — проросійської групи. Те, що до президента публічно проявляється неповага, є викликом. Певне, російські друзі сказали: "Настав час відверто діяти". Ми вже чули Царьова та Колесніченка. Але не виключено, восени можуть з'явитися ще декілька таких. Якщо вони не поділяють офіційну позицію своєї партії, її почесного лідера, то мають вийти із Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко хоче скасувати указ президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути