понеділок, 22 червня 2009 18:17

Через танці зі стриптизером звільнили начальницю Одеського КРУ

В Одесі звільнили начальника обласного Контрольно-ревізійного управління 32-річну "бютівку" Лілію Томашевську. Це сталося минулого тижня після того, як навпроти її роботи повісили два великі плакати. На них вона зображена танцюючою зі стриптизером. Знизу вказаний номер її мобільного телефону.

На одному плакаті написано: "Бар "КРУжок", КРУтейшее обслуживание, КРУглосуточно". На іншому — нібито в бар під назвою "Лілія" запрошують цілодобово.  Закладів із назвою "КРУжок" та "Лілія" в Одесі немає.

Фотографії Томашевської зі стриптизером з"явилися в Інтернеті ще торік. У місцевому барі вона святкувала своє призначення на посаду виконувача обов"язків голови КРУ. На знімках — жінка у шкіряній міні-спідниці, прозорій сірій кофті та замшевих чоботах. На руці звисають наручники. На одному фото видно, як Томашевська стягує зі стриптизера штани. Він залишається у чорних ботинках, шкарпетках, поліцейському кашкеті та плавках кольорів американського прапора. На ремені висять кийок і пістолет. Чоловік у темних окулярах і шкіряних рукавицях. Потім уже без плавок він притуляється до Томашевської ззаду. За цим спостерігали відвідувачі бару. Хтось знімав на фотоапарат.

— Єдине, що на плакатах відповідає дійсності, — це мій телефон, — говорить російською Томашевська. — Слава Богу чи, на жаль, але я ніколи не була у стрип-клубі.

Каже, що змінювати номер мобільного не планує. Запевняє: з непристойними пропозиціями до неї не зверталися. Дзвонили підтримати чи поскаржитися на якусь проблему.

— Мій чоловік Олег також підтримав мене, а дідусь через усе це погано себе почуває, — говорить Лілія. — Це вперше проти мене щось вигадують. Раніше поливали брудом у місцевій пресі, погрожували, шантажували, пропонували хабарі.

Томашевська пов"язує цей скандал із роботою. Каже, що днями оприлюднила результати ревізії бюджету міста. Там було багато порушень із боку міської влади.

Дідусь через усе це дуже погано себе почуває

— Упевнена, що це — замовлення нашого мера Едуарда Гурвіца, — говорить вона. — Якщо зможу довести, подам на нього позов до суду.

Учора мобільний телефон екс-начальника Одеського КРУ був відключений.

Зараз ви читаєте новину «Через танці зі стриптизером звільнили начальницю Одеського КРУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути