вівторок, 27 вересня 2016 07:10

"Що швидше їх пересаджають, то менше будуть бити"

Народні депутати Олександр Вілкул з "Опозиційного блоку" та позафракційний Володимир Парасюк побилися після телеефіру 21 вересня. Запитуємо українців — хто правий у цьому конфлікті чи неправі обидва?

Галина Сафроньєва, 25 років, культурний менеджер, Львів:

— Обоє не мали рації. Якщо Парасюк хоче справедливості, то нащо влаштовувати бійку? Хай у Верховній Раді збирає більшість для позбавлення Вілкула депутатського мандата.

Микола Княжицький, 48 років, народний депутат:

— Вілкул будує свою діяльність на лобіюванні впливу Росії, радянських цінностей. Коли працював губернатором (у 2010–2012 роках очолював Дніпропетровську обл­держадміністрацію. — ГПУ), було багато плюсів. Але викликає огиду, коли людина намагається залишити Україну без державності, підтримує ворога. Людське обурення Парасюка зрозуміле. Однак мета хороша — методи хибні. На зміну одному Вілкулу прийдуть 10 таких самих проплачених негідників.

Андрій Стемпіцький, 41 рік, керівник силового крила "Правого сектора":

— Такі, як Вілкул, розпалили війну. Тисячі загиблих — на їхньому сумлінні. Мали б ще два роки тому сісти у в'язницю. Зараз відбувається тиха контрреволюція. Вороги беруть реванш — повертаються на посади, стають депутатами. Що швидше їх пере­саджають, то менше будуть бити. Реакція Парасюка зрозуміла.

Тарас Здреник, 39 років, керівник громадської організації "Автомайдан-­Дніпро", Дніпро:

— Вілкула давно треба було посадити в тюрму. Він показав себе 26 січня 2014 року в Дніпрі. Коли люди хотіли захопити адміністрацію, організовував тітушок. Гроші брав з обласного бюджету. Але дотепер прокуратура не зацікавилася ним. Парасюк учинив правильно. Коли правоохоронці не шевеляться, якось треба діяти.

Олександр Манжос, 36 років, фахівець в ІТ-індустрії, Полтава:

— У Парасюка не все в порядку з нервами. Чоловікові так поводитися не годиться. Якщо це явище стане масовим, то президентом буде Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «"Що швидше їх пересаджають, то менше будуть бити"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути