вівторок, 23 серпня 2016 07:50

Близький до Саакашвілі чиновник відмовився від посади

— Керівника територіального управління призначають за результатами відкритого конкурсу. Після цього переможець проходить спеціальну перевірку. Вона триває до 20 днів. А потім наказом директора бюро його призначають на посаду. Доки тривала перевірка, Кривонос відмовився від посади. Причини зараз назвати не можемо. Це питання до нього, — каже прес-секретар Національного антикорупційного бюро Світлана Оліфіра 19 серпня.

33-річний Семен Кривонос відмовився від посади директора Одеського територіального управління НАБУ. Йому підпорядковуються також Херсонська, Миколаївська та Кіровоградська області.

— Громадські організації можуть перевірити інформацію щодо кандидата. Бо його поганий імідж може позначитися на роботі в бюро, — говорить Світлана Оліфіра.

Семен Кривонос очолював Обухівський райвідділ держреєстрації речових прав на нерухоме майно ­Київської області з 2011 до 2015 року.

Тоді прокуратура звинувачувала його у вимаганні $120 тис. хабара за виділення земельної ділянки. Пізніше був першим заступником керівника Одеської митниці Юлії Марушевської, соратниці тамтешнього губернатора Міхеіла Саакашвілі. Разом із дружиною Семен Кривонос має квартиру, будинок і 7,5 га землі. За які кошти придбали їх — незрозуміло.

Зараз ви читаєте новину «Близький до Саакашвілі чиновник відмовився від посади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути