вівторок, 10 липня 2012 05:00

Янукович відсвяткував день народження в Криму

Автор: фото з сайта www.pravda.com.ua
  Фото з плакатом з обличчями загиблих диктаторів Муаммара Каддафі й Саддама Хусейна та написом ”з днем народження” на мості через вулицю Інститутську в Києві поширили в інтернеті. Так 9 липня невідомі привітали Віктора Януковича з днем народження
Фото з плакатом з обличчями загиблих диктаторів Муаммара Каддафі й Саддама Хусейна та написом ”з днем народження” на мості через вулицю Інститутську в Києві поширили в інтернеті. Так 9 липня невідомі привітали Віктора Януковича з днем народження

У понеділок президент Віктор Янукович відзначив 62-річчя. Третій рік поспіль святкує на кримській державній дачі №11 "Зоря" у Форосі.

Її побудували 1988-го для президента СРСР Михайла Горбачова. В головному корпусі — три поверхи з пентхаузом. Також є тенісний корт, центр дозвілля з кінозалом, більярдна, тренажерний зал і сауна. Янукович прилетів у п'ятницю. Декілька днів перебуває там у робочій відпустці.

Об 11.30 на дачу прилетіли близько 90 нардепів-"регіоналів". Привезли президенту подарунок від фракції. Кажуть, це картина на українську тематику. Вітали близько години.

— Усе пройшло дуже сердечно, тепло та душевно, — говорить "регіонал" 58-річний Михайло Чечетов. — Були щирі товариські людські почуття. Подарунок — це другорядне. Він не грає ролі. Головне — які були емоції. Віктор Федорович був у прекрасному настрої.

Із робочою поїздкою до Криму також приїхав прем'єр 64-річний Микола Азаров. Розповів журналістам, що підготував для Януковича Кабмін:

— У нас традиційний подарунок від уряду — це обіцянка виконати все, що президент перед нами поставив.

На розі київських вул. Артема та Дегтярівської неподалік метро Лук'янівська цікавимося у перехожих, що вони подарували б президенту.

— По голове влупил бы булавой, — каже 74-річний Олег Савельєв. — Забрал бы у него то, шо он награбил. Шо он мне сделал? 100 гривень пенсии добавил? У меня официальный стаж 62 года. Я заработал пенсию 2000 гривен благодаря тому, что два года дворником работал.

— Я подарувала б йому розум, — говорить Олена, 24 роки. — Це найкращий подарунок для нас і для нього. Якось людина в 62 роки має бути умнішою.

Неподалік стоять двоє хлопців. Один у шльопанцях і шортах, другий у джинсах та футболці тримає велосипед.

— Корону можно подарить. Кресло большое, — каже 26-річний Юрій, артист цирку. На грудях у нього золотий ланцюжок із хрестиком. Усміхається. — Трон, он же президент, пусть правит.

— Лучше, конечно, подарить ему способность разговаривать. Он как-то не умеет. Пушкина пусть купит пару томов и читает, — розповідає Антон, 32 роки.

— 20 років йому б подарила. У лагері, — говорить продавщиця Надія, 27 років. Сидить на сходах магазину.

— Что ж ему пожелать, если у него все есть? — запитує 75-річна Галина Павлюченко біля переходу. — Я бы посадила его в одну большую лодку вместе с нашей всей властью и отправила бы на необитаемый остров.

За годину опитуємо 13 людей. Лише одна жінка відмовляється говорити про день народження президента.

Зараз ви читаєте новину «Янукович відсвяткував день народження в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути