Ексклюзиви
четвер, 23 лютого 2012 07:00

Честь "регіонала" оцінили в гривню

Соснівський райсуд Черкас частково задовольнив позов секретаря міськради "регіонала" Віктора Горкуна. Він позивався до голови обласного осередку "Нашої України" Володимира Мамалиги.

Торік у березні Горкун головував на сесії міськради, обговорювали порядок денний. Мамалига вимагав, щоб голосування було поіменне. Секретар проігнорував це прохання. Нібито тоді Мамалига послав його на три букви. Секретар подав до суду, вимагав вибачень та 18 тис. грн моральної компенсації.

— Жоден такий випадок не має залишатися поза увагою. Свідчення про те, що він мене справді послав, дали шестеро депутатів, — каже 49-річний Віктор Горкун. — Йому присудили штраф в одну гривню.

— Те, що почулося Горкуну, — наслідок вживання алкоголю або його буйна фантазія. На жаль, законом не передбачена лікарська перевірка секретарів міськрад. Свідки образи — люди, які працюють у бюджетній сфері і є членами провладної більшості. Тобто залежні від Горкуна, — пояснює 46-річний Володимир Мамалига. — Найцікавіше, що честь, гідність та ділову репутацію Горкуна Соснівський районний суд оцінив в одну гривню. Суд має визначити, яким чином я повинен вибачитися за несказані мною слова. Якщо питання буде внесене в порядок денний сесії, то зроблю це.

Зараз ви читаєте новину «Честь "регіонала" оцінили в гривню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути