Ексклюзиви
четвер, 22 січня 2009 19:02

Жака Ширака покусав власний собака

  Екс-президент Франції Жак Ширак подорожував із мальтійською болонкою на кличку Сумо
Екс-президент Франції Жак Ширак подорожував із мальтійською болонкою на кличку Сумо

Колишнього президента Франції 76-річного Жака Ширака поклали до шпиталю французької столиці — Парижа. Чоловіка покусала власна біла мальтійська болонка на кличку Сумо. Лікарі обробити місце укусу. На одужання Ширакові знадобиться тиждень.

— Це був драматичний день, — розповідає 75-річна Бернадетт Ширак, дружина екс-президента. — Песик страждає на депресію. Останнім часом кидається на нас, високо підстрибує і намагається вкусити якнайболючіше.

Болонку Сумо тиждень лікують від агресії антидепресантами. Собаку Жакові Шираку подарувала донька Клод після того, як від старості помер улюблений пес батька — лабрадор Плеже. Із ним політик майже ніколи не розлучався. Саме після того, як лабрадор з"явився у подружжя Шираків, ця порода собак стала фаворитом у Франції. До того часу еліта тримала пуделів.

Жак Ширак із дружиною любив літати зі своїм псом до Росії, адже в колишнього російського президента Володимира Путіна теж є лабрадор на кличку Коні.

— Я бачила Коні і цуциків од нього, — розповідає захоплено Бернадетт Ширак. — Як тільки я прийшла, вони почали хвилюватися і стрибати, але робили це дуже елегантно.

Також подружжя Шираків захоплюється їздою верхи. Сідати на коней їм уже не дозволяє вік. Але у власній конюшні на околиці Парижа колишній президент тримає скакунів ахалкетинської, вестфальської й арабської порід.

Зараз ви читаєте новину «Жака Ширака покусав власний собака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути