четвер, 16 жовтня 2008 19:57

Заворотнюк і Чернишов повінчалися
6

Російська актриса Анастасія Заворотнюк і фігурист Петро Чернишов виходять із храму Воскресіння Христового у Форосі, що в Криму. Пара вінчалася 12 жовтня
Фото: фото: ІТАР-ТАРС
Із російським продюсером Сергієм Жигуновим актриса познайомилася на зйомках телесеріалу ”Моя прекрасна няня”. Разом прожили два роки
Петро Чернишов сім років був одружений із фігуристкою Наталією Анненко
Майк, син Анастасії Заворотнюк від другого шлюбу із Дмитром Стрюковим, живе у Москві із матір’ю
Доньку Анну батько Дмитро Стрюков часто возив на відпочинок в Африку

Російська актриса 37-річна Анастасія Заворотнюк і фігурист Петро Чернишов, 38 років, повінчалися в храмі Воскресіння Христового у Форосі в Криму. Колись тут брали церковний шлюб телеведуча Оксана Марченко та Віктор Медведчук, екс-глава адміністрації президента Леоніда Кучми.

Заворотнюк і Чернишов розписалися ще 22 вересня. На вінчання запросили лише найближчих родичів. До Криму прилетіли батьки наречених, брат Заворотнюк Святослав і діти актриси — 12-річна Ганна й Майк, 7 років, із нянею. Гості жили в приватному котеджі в Гурзуфі, який зняли заздалегідь.

Настоятеля храму отця Євгенія попередили про вінчання за добу. О 15.00 пара під"їхала до церкви в чорному джипі "хаммер". Анастасія одягла білу сукню із довгою фатою, у кучеряве волосся заплела білі квіти. Наречений був вбраний у чорний костюм із метеликом. На церемонію сторонніх не пускали.

— Молодих майже ніхто не бачив, — розповідають жителі Форосу. — Та все одно всі й досі обговорюють їхнє весілля.

Кажуть, за два дні до вінчання Петро Чернишов змінив віросповідання — перейшов із католицького в православне. Обручки для дружини фігурист привіз зі Сполучених Штатів. Чернишов працює там хореографом. Із Анастасією познайомився навесні у Москві, на зйомках шоу "Льодовиковий період". Почали зустрічатися.

Пара часто сварилася. Поговорюють, актриса дізналася, що Петро має коханок у Санкт-Петербурзі та Лос-Анджелесі. Після гучного скандалу Чернишов запропонував Анастасії одружитися. Для нього це другий шлюб. Із першою дружиною, фігуристкою Наталією Анненко, прожив сім років. Дітей не мали.

Заворотнюк двічі була заміжня. Уперше побралася із німецьким бізнесменом, про якого нині відмовляється говорити. Другим чоловіком Анастасії став бізнесмен Дмитро Стрюков. Вони познайомилися на вулиці — чоловік підвіз жінку до магазину. За три дні після знайомства Дмитро освідчився Анастасії. Пара три роки прожила в Лос-Анджелесі, потім повернулися в Москву. Два роки тому актриса пішла від чоловіка, забрала дітей. На той час вона знімалася в телесеріалі "Моя прекрасна няня", де закрутила роман із продюсером Сергієм Жигуновим.

— Настя не здатна на людські почуття, — казав Дмитро Стрюков. — Це просто баба-робот, а не жінка.

Зараз ви читаєте новину «Заворотнюк і Чернишов повінчалися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути