пʼятниця, 02 липня 2010 08:16

За з"їдену гусеницю Олена Продан заплатила п"ять тисяч доларів

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

25-річна Олена Продан із Дніпропетровська під час відпочинку на острові Балі заплатила $5 тис. штрафу за те, що з"їла гусінь.

На початку червня вона вийшла заміж за 57-річного Леоніда із Санкт-Петербурга. Він — географ, викладач вузу. У весільну подорож поїхали на Балі — на перетині Індійського та Тихого океанів. Чоловік підбив Олену пірнути з аквалангом. За це пообіцяв замовити найдорожчу страву в готельному ресторані.

— Я нирнула з принципу, щоб спробувати ту страву. Думала, буде фуа-гра чи телятина. Ми завжди вечеряли із друзями, які знають англійську. А цього разу вони були зайняті, — розповідає Олена. — У меню ми тицьнули в найбільшу суму — страва за 700 доларів. Дорого, звісно. Але в нас було ще два дні відпочинку і тисяча доларів. Офіціант тричі перепитав, чи справді ми це замовляємо. Льончик махнув, щоб несли. Ще взяли пляшку білого вина за 120 доларів.

Пара приготувалася довго чекати замовлення, але тарелю їм принесли майже одразу.

— Там були помідори, огірки, салат, манго, квіти якісь. А потім я помітила шість жирних гусениць десь по 4 сантиметри. Льоня гидливий. А мені грошей стало шкода, думаю — їстиму. Доки офіціант наливав вино, узяла гусінь і вкинула в рот. Офіціант як ухопить мене, махає руками, а тоді побіг за охороною. Я розсердилася, бо з переляку проковтнула її і не встигла розпробувати.

На відпочинок поїхали за гроші, які чоловік відкладав на шубу першій дружині

Знайшли менеджера, який розмовляє російською. Він пояснив, що гусінь не їдять. Треба було почекати, доки вона поїсть овочі й покакає. У ресторані є вісім гусениць з Африки. Одна коштує $5 тис.

— Нам сказали, що не випустять нас із країни, доки не відшкодуємо. Забрали документи і коштовності. Залишили ноутбук, щоб я зв"язалася з родичами, — продовжує Олена.

Попросила грошей у своєї матері. 52-річна Марія працює в Москві хатньою робітницею. Вона подумала, що доньку вкусила екзотична комаха і треба купити вакцину. Коли дізналася, що Олена з"їла гусінь у ресторані, розплакалася:

— Я їм зразу казала: нема чого робити на тих островах, могли в Крим поїхати. А він, старий пердун, хотів перед нею шиконути.

У Леоніда це другий шлюб. На відпочинок поїхали за гроші, які він колись відкладав на шубу першій дружині.

У середу, 30 червня, о 21.40 за місцевим часом Олена отримала переказ із Москви, розрахувалися. Після цього від готелю принесли безкоштовну вечерю. Пояснили, що то була гусінь метелика Караксес акреойдес. Його слина вважається цілющою, а продукти життєдіяльності підвищують сексуальну активність.

Зараз ви читаєте новину «За з"їдену гусеницю Олена Продан заплатила п"ять тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути