пʼятниця, 14 червня 2013 00:45

"Я так закрутився, що забув дату свадьби"

Автор: фото: Вікторія МАРЦЕНЮК
  Ірина Жебєлєва із міста Козятин на Вінниччині з чоловіком Леонідом, синами Владиславом (у окулярах) і Ярославом та донькою Дариною
Ірина Жебєлєва із міста Козятин на Вінниччині з чоловіком Леонідом, синами Владиславом (у окулярах) і Ярославом та донькою Дариною

— 14 років жили у шлюбі, а в мене обручки не було, — говорить 38-річна Ірина Жебєлєва із міста Козятин на Вінниччині.

Персня Ірині подарував чоловік 39-річний Леонід після зйомок у телепроекті "Хата на тата". Подружжя виховує синів 14-річного Владислава і 10-річного Ярослава, доньку Дарину, 2 роки.

На підмізинному пальці Жебєлєвої виблискує золота обручка. Сім'я готується відсвяткувати скляне весілля — 15 років шлюбу.

— Льоня став на коліно і почав мені кольцо дарувати. Я була шокована, чого це він раптом наважився.  Тепер повінчатися хочемо. Тоді і я йому обручку подарую.

У вітальні є великий плазмовий телевізор, шкіряні диван та крісло. Сім'я торгує рибою на базарі.

— Чому на весілля не подарували дружині персня?

— Як розписувались, Іра була вагітна. Я так закрутився у справах, що забув про кольцо і дату свадьби. Іра зранку нагадала, що треба в загс їхати. З батьками випили шампанського. Весілля не робили. За гроші, які батьки збирали нам на свадьбу, купили хатину на дві кімнати на окраїні города. Жили там дев'ять років.

— За 14 років подарував їй п'ять перснів із різними камінцями. Найдорожчий із діамантом коштував 27 тисяч гривень. Купив, коли вона народила доньку, бо дуже про неї мріяв. А звичайну обручку вважав дєшовкою. Коли потєряв жінку на тиждень зйомок, поняв, шо треба щось міняти. Купив кольцо за 1450 гривень.

Родина знялася у телепроекті "Хата на тата". Жінка поїхала відпочивати, а чоловік тиждень виконував її обов'язки.

— Я виявився першим чоловіком за всю історію проекту, який програв головний приз — 30 тисяч гривень. Бо не встиг приготувати лобстера в клярі, — згадує Леонід. — Жінка поїхала на тиждень на Кіпр. Я мав доглядати дітей, по хаті все робити. І ще виконати шість завдань. Одне з них — зварити лобстера. Насправді я встиг його приготовити, лишилося тільки з каструлі перенести на тарілку. Але дружина в цей момент вернулася додому.

— Раніше все було тільки на мені — уборка, діти, дєла по торговлі. Навіть манікюр не мала часу зробити, — розказує Ірина. — Тепер ходжу до салону краси. Коли втомлююся, Льоня сам поприбирає, приготує їсти. До цього собі біля телевізора сидів чи за комп'ютером.

— За тиждень я зрозумів, що готувати, прибирати та дивитися за дітьми щодня — це важка праця. Поняв, наскільки люблю жінку. А тут оператори кажуть, шо дружина кидає мене. Я чуть не здурів тоді.

— Склали щоденний графік обов'язків. Сніданок і обід роблю я. А Льоня готує вечерю. Відкрив у собі кулінарні способності. Дуже смачні страви із м'яса йому вдаються. На мій день народження сам накрив стіл. Подружки були в захваті. Тепер постійно ставлять у приклад мого Льоню.

Господар бере курячу тушку та розрізає її. Готуватиме з апельсинами та яблуками.

— Кум сказав, що я підкаблучник, бо в усьому помагаю дружині. Ми посварилися. Кажу: якби ти дійсно любив свою жінку, ти так само робив би. У нас з кумами традиція є — щосуботи ходити одне до одного по черзі в гості. Раньше він до приходу гостей підсобить своїй жінці. А коли гості на порозі, витер руки і сидить. Тепер не стісняється, при всіх помагає.

Зараз ви читаєте новину «"Я так закрутився, що забув дату свадьби"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути