середа, 27 вересня 2006 16:39

"Усі сказали, що це до четвертої дитини"

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Обраницею бізнесмена Лева Парцхаладзе стала ”Міс Україна-2004” Леся Матвєєва
Обраницею бізнесмена Лева Парцхаладзе стала ”Міс Україна-2004” Леся Матвєєва

У п"ятницю лідер партії "Європейська столиця" 34-річний мільйонер Лев Парцхаладзе одружився. Його обраницею стала 24-річна "Міс Україна-2004", ведуча прогнозу погоди на "Інтері" Леся Матвєєва.

Наречена була у білій сукні від Вікторії Гресь, зі скромною фатою та намистом із перлів. Лев одягнув чорний смокінг з метеликом. До лацкана приколов білу троянду.

Повінчалися молодята в Іонинському монастирі, що в Ботанічному саду. За свідків були фінансовий директор компанії Парцхаладзе "XXI століття" Тарас Кутовий та Гражина Чаплин — подружка Лесі зі Львова, яка живе у Москві.

Із храму наречені виходили, тримаючи за руку 4-річного Давида — сина Парцхаладзе від першого шлюбу з моделлю Наталією Собченко.

Гостей запросили на дачу до Парцхаладзе, в село Красне Обухівського району, за 40 км від Києва. Розсадили у білі шатра на зеленій галявині, на березі озера. Шатра поділялися на "жіночі" та "чоловічі". У першому курили кальян і пили коктейлі, у другому подавали віскі та сигари.

На весілля завітали депутати-БЮТівці Тарієл Васадзе та Андрій Шевченко, видавець журналу "Папараці" Валід Арфуш із дружиною Лідою, посол Грузії в Україні Григол Катамадзе, боксер Віталій Кличко з дружиною Наталією. Були телеведуча Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим, колишній ведучий "5 каналу" Роман Скрипін і композитор Євген Рибчинський з дружиною Юлією.

— Ми сусіди, я теж  живу в Красному, — розповідає Рибчинський "ГПУ". — Знаємо одне одного більше десяти років. Мені сподобалося: свіже повітря, вид на озеро. А яка ягнятина на реберці!

Акторка Ольга Сумська з чоловіком Віталієм Борисюком подарували молодятам розшиті бісером вишиванки XVIІІ століття, освячені у Києво-Печерській лаврі. На весілля актриса одягла віночок і червону з чорним блузку в українському стилі.

— Ми заспівали пісню "Верба", — хвалиться Сумська. — Коли молодим кричали "гірко", Леся пристрасно цілувала чоловіка. А коли кидала букет білих троянд, ми всі — заміжні й незаміжні — вишикувались у чергу, — сміється. — Упіймала його Наталя Кличко. Всі сказали, що це до четвертої дитини.

Подейкують, що Леся — на четвертому місяці вагітності

На столах були дорогі грузинські вина, шампанське "Вдова Кліко", овочі, суші, сьомга на пару, креветки та гостре м"ясо.

О 19-й на дачу приїхав працівник РАГСу і розписав молодих. Соліст "Модерн токінг" Томас Андерс виконав старий хіт, під який молодята станцювали перший вальс. Петербуржець Михайло Боярський співав "Зеленоглазое такси" та "Спасибо за сына и за дочь". Учасники "Комеді клаб" сипали жартами про Леоніда Черновецького та Юрія Луценка і співали частушки від імені Віктора Януковича.

Вів свято російський шоумен Валдіс Пельш. Коли він назвав Кличка Валентином, гості голосно закричали Пельшу "фу".

У вівторок "ГПУ" зустрілася із Парцхаладзе в офісі його компанії "XXI століття" на Грушевського, 3.

Увесь четвертий поверх заставлений букетами. Господар бере орхідеї, розповідає, що весілля було дороге, але пройшло тепло і по-дружньому.

Ви — ревнивий чоловік?

— Я розумію, що Леся — красива жінка, працює в ефірі і весь час має бути на виду, — відповідає обережно.

Як провели другий день весілля?

— Зібралися з батьками. Мама з Лесею порозумілися. А теща приготувала млинці. Дружина теж смачно готує. Вчора побалувала мене смаженою куркою з овочами.

Де святкуватимете медовий місяць?

— Поїдемо у теплі країни, але вже ближче до Нового року.

— На Новий рік краще бути ближче до снігу та ялинки, — не погоджується Леся.

Каже "ГПУ", що з тостів найбільше їй запам"ятався вірш Віталія Кличка. Чемпіон світу з боксу написав його сам. Про меню святкового столу Леся не розповідає.

— На весіллі їдять усі, крім наречених, — зауважує.

Подейкують, що Леся — на четвертому місяці вагітності. Іще кажуть, що кілька років тому вона зустрічалася з футбольним воротарем Олександром Шовковським.

1971, 26 жовтня — народився в Тбілісі, Грузія, у сім"ї службовців
1986 — закінчив тбіліську школу N36 і переїхав з батьками до Києва
1989 — київське ПТУ N8, потім служба у військах протиповітряної оборони Московського гарнізону, пізніше закінчив Європейський університет фінансів, інформаційних систем, менеджменту і бізнесу
2002 — депутат Київради; від шлюбу з моделлю Наталією Собченко народився син Давид. Із першою дружиною  прожив 10 років

Зараз ви читаєте новину «"Усі сказали, що це до четвертої дитини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути