вівторок, 13 липня 2010 02:50

Вронському накинули мішок на голову і встромили ножа в серце

Автор: фото з сімейного архіву Романа Заданюка
  Вінничанин Роман Заданюк працює моделлю та знімається у рекламі. У червні взяв участь у зйомках кліпу французької співачки Лари Фабіан
Вінничанин Роман Заданюк працює моделлю та знімається у рекламі. У червні взяв участь у зйомках кліпу французької співачки Лари Фабіан

Київський режисер Алан Бадоєв зняв 12 кліпів для французької співачки 40-річної Лари Фабіан. Останній робили наприкінці червня у селищі Качанівка на Чернігівщині. У ньому показали історію Анни Кареніної. Вронського зіграв вінничанин 35-річний Роман Заданюк.

— Бадоєв знав мене, бо раніше знімав у кліпі Світлани Лободи. Затвердили без проб, — розповідає Роман в офісі на столичній вул. Басейній..

Наливає у бокал мінералку. Цілує у ніс свого пса, тер"єра Модю. Той стає на задні лапи й облизує господаря.

— Мені подобається, коли він так робить. Модя не кусається, але любить брати до рота пальці.

Розповідає, що кілька місяців режисер вимагав не стригти волосся.

— А потім мене запросили знятися для каталогу білизни в Австрії. Не міг відмовитися, бо запропонували 2,5 тисячі євро. Пішов до перукарні і постригся. Коли режисер дізнався, боявся, що звільнить мене. А ще я відпочивав на Канарах — повернувся засмаглий. Менеджер порадив мені частіше митися. Бо Бадоєв хотів, щоб Вронський мав світлу шкіру.

Фільмували в заповіднику Качанівка.

— Лара дуже проста. Вона нормально ставилася до зйомок любовних сцен. Казала: "Роби, що хочеш та відчуваєш. Нічого не соромся". Інші артистки на обійми та поцілунки реагували не так. Казали: "Ти до мене не торкайся, а то мій Вова щось не те може подумати". Я розповів їй про свої походеньки. Вронський був бабником, я теж мав багато дівчат. Вона показала фото свого чоловіка та доньки. Дівчинка у неї дуже гарна, має мамині очі. Розказала, що її чоловік усе життя носив вуса. "Якось повернулася, а він прикриває рукою рот. Вуса він збрив. Тепер мені з ним ще приємніше цілуватися".

Бадоєв вимагав не стригти волосся

Роман "Анна Кареніна" Льва Толстого режисер бачив по-своєму.

— У темному провулку мені на голову накидають мішок і встромляють ножа в серце. Коли знімали, щоб не поранити, мені до грудей скотчем приклеїли пластикову пляшку.

Роман Заданюк працює моделлю. Дефілював на подіумах Польщі, Чехії, Німеччини, Росії.

— Коли закінчував школу, якраз розвалювався Радянський Союз. Люди з вищою освітою торгували на базарі. Одразу після 11-го класу поїхав працювати до Польщі. Був прибиральником у ресторані, мив підлогу, посуд. Як добре вивчив польську, став офіціантом. Згодом улаштувався продавцем у місті Щецин. Якось у торговому центрі організували показ мод. Я зачинив магазин і пішов дивитися. До мене підійшла дівчина і запропонувала спробувати себе у модельному бізнесі. На все життя запам"ятав свій перший вихід на подіум. Тоді дуже хвилювався. Вийшов на сцену, набрав у груди повітря і кілька хвилин не міг видихнути. Зробив це вже за кулісами. Повернувся до України після сварки з дівчиною. Тепер жалкую. Міг би вже бути в Євросоюзі, а дівчина б інша знайшлася.

Зараз ви читаєте новину «Вронському накинули мішок на голову і встромили ножа в серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути